Настава за жени

Ново! Од денес, поради огромниот интерес, во нашиот локален центар почнуваме и со настава за жени!
Заради инсистирањето на мажите - членови, курсот мораат да го посетуваат и нивните жени.
Час 1:
Како да појдете до продавница и да се вратите само со леб и млеко, за помалку од 45 минути. Павлово условување, со редукција на сумата на пари во паричникот.
Час 2:
Дали е изводливо да се купат помалку од два пара чевли месечно? Слајд презентација со фотографии на неухранети деца и на крокодилите од Африка (крокодилите исто така се неухранети).
Час 3:
Здравје: туширањето може да трае и пократко од 40 минути; сукњата може да биде и подолга од колена кога надвор е -5 степени целзиусови. Вежби за туширање во присуство на партнерот. Забрането внесување на видео опрема.
Час 6:
Користење на програмата Nero Burning Rom. Серија на практични вежби. Обезбедени се резервни компјутери во доволни количини.
Час 7:
Користење на Nero Burning Rom. Вежби за концентрација и дишење.
Час 8:
Користење Nero Burning Rom – напреден курс: "Сега кога научивме како да режиме CD-a, ајде да научиме како пред режењето да внесеме празно CD во компјутерот!". Вежба за демонстрација. Обезбедени се десет котури со CD-a и неколку комплети за прва помош.
Час 9:
Менување гума (за автомобил) - како да го направиме тоа без да запираме други возила и да пружаме сексуални услуги? Студии на разни случаи со:
- видео-презентации од можните последици на промискуитетот
- мапа на вулканизери
Час 10:
Научете го својот мајчин јазик - читајте како што е напишано, зборувајте како што мислите. Како да изговорите ДА наместо МОЖЕБИ, како да изговорите ДА наместо НЕ ЗНАМ. Напреден курс за црнки и смеѓи: како да изговорите ДА наместо НЕ! Напреден курс за плави: како ПОНЕКОГАШ да изговорите НЕ наместо ДААА! Терапија на условување со хипноза.
Час 11:
Тренинзи за самодоверба: како за помалку од 18 минути да одлучите која боја фустан да облечете, како да се решите за помалку од половина живот за кој маж да се омажите... Писмен тест, 20 прашања со повеќе дадени одговори на избор (а-б-ц). Траењето на тестот е ограничено на 210 минути. Обезбедени се пилули за смирување. Забрането е внесување на лак за нокти.
Час 12:
Вежби за координација: како да зборуваш и да размислуваш во исто време. Напреден курс: како да зборуваш, размислуваш и одиш на штикли во исто време. Вежби во сала, со аудио примери, стручњаци и дежурна медицинска екипа.
По завршувањето на курсот преживеаните жени ќе им бидат врачени на своите мажи.

Вицотека

 • Жена си одела по улица, кога наеднаш ја запрел еден маж. Мажот и рекол:
  - Сакам да Ве имам во овој момент! Прекрасна сте. Ќе фрлам 500...

 • Трпе и Трпана го гледаат квизот „Кој сака да биде "Милионер", и после тоа си легнуваат да спијат. Додека се во кревет Трпана се врти накај...

 • Земал дедо некоја проститутка, ја најал, ја напил и ја легнал во кревет. Проституткава си легнала очекувајќи дека дедово е веќе стар и само...

 • Трпе чека пред шалтер.
  - Вашето име?
  - Т-т-т-т-т - трпе Стружанчев.
  - Вие пелтечите, не ве разбрав баш најдобро?
  - Не...