Клуб

Го прашува газдата еден свој работник:
- Си бил некогаш во Штип?
Работникот:
- Ехеееј колку пати. Во Штип има евтини ороспии и добри фудбалери!
Газдата:
- Абе човече, мојата жена е од Штип!
Работникот:
-А во кој клуб игра таа?

Вицотека

 • Полицаец се обраќа на возачот кој го сопрел:
  - Ајде да провериме колку си пијан,Мики Маус е куче или маче?

 • Истражувањата покажуваат дека 90% од девојките сакаат момчиња во розеви маици.
  Иронично е тоа што 90% од момчињата што носат розеви...

 • Он:
  - Боја на коса?
  Она:
  - Плава.
  Он:
  - Висина:
  Она:
  - 170.
  Он:
  Гради?
  Она:...

 • Разговараат Трпе и Трале:
  Слушај мораш да одиш да го гледаш филмот
  "Баба дала војнику",
  Шветски, емоционален, филмот е топ...