Топче

Што е тоа што секогаш се сервира, а никогаш не се јаде?
- Тениско топче.

Вицотека

 • Ако мажот и кажува на жената прљави секси работи, тоа е сексуално вознемирување,
  а ако жената кажува такви работи, тогаш тоа е 120...

 • Трпе оди на светско првенство во фудбал. Седиштето му е најгоре на стадионот, ама задоволен е што воопшто нашол карта. Седнува тој и почнува...

 • - Тате, тате, зошто невестата е облечена во бело?
  - Епа сине бела техника, пере, готви, мие…

 • Влегува импотентен Бугарин во аптека и му било срам да побара вијагра.
  - Имате нешто за секс?
  - Еве ви кондоми.
  - А бе...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА