Стомак

Како мажите вежбаат на плажа?
- Го собираат стомакот навнатре секогаш кога ќе видат бикини.

Вицотека

 • Две деца раговараат.
  - Е дури сега ми е јасно зошто штрковите одат на југ.
  - Е зошто?
  - Па и црнците сакаат деца!

 • Се собрале докторите од цел свет и решиле да проверат дали русокосите се навистина глупави како што ги прикажуваат во сите...

 • Исцртана брада
  набилдано тело
  фрља се док оди
  како прв у село!

  С‘с рамбовку маицу
  по чаршију шета
  за...

 • Долга листа од работи кои што мажите сакаат да ги слушаат, но за жал жените никогаш не ги кажуваат.
  Жена никогаш не би му рекла на...