Капа

Зошто плавуша ја носи тренерката на глава?
- Затоа што на неа пишува капа (Карра)!

Повеќе од ВицотекаШто рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот? - Мора да е земјотрес!

Перо му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500ден. Во писмото покрај банкнотата имало и лист на кој што... + повеќе

Влегува убиец во една куќа и внатре ги затекнува мажот и жената. Ја прашува убиецот жената: - Како се викаш? - Ана. -... + повеќе

Човек влегува во салон на Застава: - Добар ден, може ли да го видам најновото Југо? - Да повелете, еве го, - Еј супер Е... + повеќе