Програмер и бензин

Доаѓа програмер на бензинска:
Ве молам наточете за 1000 денари.
Пумпашот:
- Каков 95 или 98
Програмерот:
- Што, немате XP

Вицотека

 • Две Циганки седат и си прават муабет, и Чае и вели на Ајше:
  Леле, ене го Баци иде со цвеќе, сега ќе ми бара дунда!
  Оти мори, вие...

 • Менувам здравствена книшка за штедна.
  Шифра: Здравјето е најголемото богатство.

 • Зашто мушкарци немав цицке?
  Затој што по цел дн би се играле сс њима!

 • Ако вашата девојка е дебела,
  натерајте ja да пешачи,
  по 2 километри дневно.
  За 1 месец ќе биде околу 60 километри подалеку...