Обложување

Трпе оди кај својот пријател Миле и му вели:
- Јас решив повеќе да не ги посетувам обложувалниците, веќе нема да се обложувам.
- Знаеш дека нема да издржиш долго, нели? - му одговорил Миле.
- Сакаш да се обложиме дека ќе издржам?!

Повеќе од ВицотекаЕднаш Чак Норис дошол два пати!!

Се собрале докторите од цел свет и решиле да проверат дали русокосите се навистина глупави како што ги прикажуваат во... + повеќе

На крајот на состанокот шефот прашува: - Има ли некои прашања??? А работникот: - Имам јас шефе! Да те прашам шефе е*еш... + повеќе

Јувентус - Милан играат лига на шампиони. Слободен удар за Јуве на 25 метри. Дел Пјеро ја мести топката, а Колина... + повеќе