Мастурбација

Шампионат во мастурбација.
Учесници Француз, Италијанец и Македонец.
Прв мастурбира Французинот. Работи, работи Французот и по едно 5 минути вика:
- Бокал!
Му носат бокал, овој го полни до врв.
Италијанецот. Работи, работи и по едно 10 минути вика:
- Корито!
Му носат корито, Италијанецот го полни до врв.
Доаѓа на ред Македонецот, се фаќа за работа, работи, работи, работи и по едно 30 минути работа одеднаш викнува:
- Микрофон!
Сите се гледаат меѓусебе, кој ѓавол сега му треба микрофон. Му носат микрофон а Македочне на сет глас:
- Кој не знае да плива, нека бега!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Наставничката го прашува Трпе:
  - Трпе кога се берат јаболките?
  - Кога комшијата не е дома, наставничке!

 • Две плавуши се буткаат во кревет, нема место за двете.
  Едната паднала од креветот на тоа другата:
  Ај сега качи се има повеќе...

 • Му се жали Трпеица на докторот:
  - Што да правам докторе, мажот ми не ме задоволува.
  - Фати си швалер!
  - Имам бе, швалер....

 • На Трпе му доаѓа комшијата на гости и уште од врата зачудено го прашува:
  - Трпе бе, што си го ставил бебето да спие на плакар?!...