Воз

Го прашуваат Кумановски боксер пред натпревар ?
- Господине со какви амбиции дојдовте ?
- Сс Воз да га ебу !!!

Вицотека

 • Егеец, нерасположен, депресивен, апатичен, доаѓа кај психолог и се жали на својата состојба.
  Психологот го потпрашува, одоколу и на...

 • Израз кој оправдува што јадеме како стоки на семејни прослави.
  Извини што земам со рака:
  Земи слободно, наши сме!

 • Звони лудак у лудницу:
  - Ало ке можете ли да ми кажете има ли некој у собу 29?
  - Чекај малко. Не нема!
  - Е фала богу...

 • Што е сличноста на полицаец и куче?
  - И двајцата изгледаат како да те разбираат!