Баскет

Како ќе спречите 6 црнци да силуваат бела жена ?
- Фрлите им баскет!

Повеќе од ВицотекаФраер и’ се пушта на убава девојка, која предава веронаука во училиште. Ја кани на состанок и таа се согласува. Ја... + повеќе

Наставничката го прашува Трпе: - Трпе кога се берат јаболките? - Кога комшијата не е дома, наставничке!

Знаете ли дека само 10% од калуѓерки се девици! Останатите се во други хороскопски знаци.

Трпе ја гледа Трпана и не го симиња погледот од неа... Трпана: Трпе што ме гледаш така знаеш дека моето срце припаѓа на... + повеќе