Билдер

Билдер си ја соблекува маицата, а плавуша до него напалена вика:
- Аау! Какви гради!
Тој на тоа и враќа:
- Мала, тоа се 100 кила динамит!
Потоа тоа ја соблекол и долната тренерка, а плавушата воздивнала:
- Аау! Какви масивни нозе!
Тој на тоа и вратил:
- Мала, тоа се 200 кила динамит!
После тоа билдерот соблекол се останато, а плавушата излетала од станот вриштејќи од страв. Билдерот се облекол и истрчал по неа. Кога ја стигнал ја прашал:
- Мала зошто така панично избега.
Плавушата му одговорила:
- Видов колку е краток фитилот!!!

Вицотека

 • Седат 3 цигана во кафана и се фалат:
  Циган 1:
  Јас за месец дена симнав 35 кила!
  Циган 2:
  Јас за 15 дена симнав 40...

 • 01 - Закон за нормалноста
  - Сите изгледаат нормално додека не ги запознаеш.
  02 - Закон за слушање
  - Ако мислиш дека никој...

 • По првата брачна вечер :
  ТОЈ: Драга, ценејќи по твоите вештини, заклучувам дека не сум ти прв...
  ТАА : Најдраг мој, ценејќи по...

 • Синот ја прашува мајката:
  - Мамо, мамо, зошто на тетка Мица ќерка и се вика Ружа?
  - Па, затоа што тетка Мица многу сакала цвеќе...