Велосипедист

Како ќе препознаете љубезен велосипедист?
- Секогаш има мушички помеѓу забите!

Повеќе од ВицотекаНа гинеколога ќерка сс мајку: - Девојче ти сексуалан живот како што виду имаш? - Не докторе, тој знаеш, ја кд беше на... + повеќе

Еден маж стои пред градинка. Поминува една мама и го прашува: Господине, чекате дете? Господинот одговара: А не, тоа ми... + повеќе

Улаза Наркоман у аптеку и тражи најак опиум што га имав Аптекарка: - А рецепту? Наркос: - Па да имаше рецепт сам ќе си... + повеќе

Што 17 плавуши прават пред диско? Чекаат да дојде 18-та , бидејки е забранет влез под 18.