Инструктор

Инструкторот советува млад возач:
Момче запамти го ова што ќе ти го кажам,
- најмногу да се чуваш од пијани возачи, ако забележиш дека некој е пијан веднаш запри и причекај да се одалечи.
- на второ место се таксистите, ти не почитуваат никакви правила и постојано брзаат.
- на трето место се моторџиите, тие се луди и млади и мислат дека се бессмртни и возат и до 250 km/h во град.
Младиот возач:
- А да ве прашам за жените?
Инструкторот:
- Ееееххх, кога веќе ме прашуваш морам да ти кажам, жените возачи ти се како пијани таксисти на мотор!!!

Повеќе од ВицотекаТри брачни пара слават годишница на брак во еден хотел.. После вечерата секој пар оди во својата соба. Утрото, мажите... + повеќе

Некоја мајка ги омажила ќерките, едната за Германец, другата за Англичанец, третата за Мариовец. Пред да си заминат, се... + повеќе

На Трпе му доаѓа комшијата на гости и уште од врата зачудено го прашува: - Трпе бе, што си го ставил бебето да спие на... + повеќе

Што велат новороденчиња во БиХ кои се родени со царски рез: - Ни матичен број ни пи*ка материна!