Каква е разликата

Каква е разликата помеѓу Windows и к*р.
Никаква и двајцата паѓаат кога највеќе ти требаат.

Вицотека

 • Разговарале две пријателки, а едната рекла:
  - Готово го оставам мажот ми!
  - Зошто?
  - Ме третира како куче, не можам повеќе...

 • - Зашто плавуша седи пред куќа со чаша?
  - Бидејќи и рекле дека куќата части.

 • Си прават муабет две плавуши и едната и вели на другата:
  - Мори мислиш ли дека живеат луѓе под земја!
  - А мори будало, како не...

 • Pita učiteljica djecu na satu:
  - Što je to bijelo i ima dvije noge?
  Marica odgovori isti tren: - Kokoš, učiteljice!
  - Točno...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА