Порше

Што имаат заедничко девица и порше?
- и во двете тешко се влегува ама кога ќе влезеш феноменално се осеќаш.

Вицотека

 • - Па добро ќерко нели те учев кога ќе те допира горе да викаш "Don't", а кога ќе те допира долу да викаш "Stop".
  - Па мамо ме допираше...

 • Зошто жените живеат просечно 8 години повеќе од мажите?
  - Господ им надоместува за изгубеното време во паркирање.

 • Хасо: Мујо ај да ми помогнеш да ги исечам дрвјата!
  Мујо: Не можам имам полова болест!
  Хасо: Е што ти е бе?
  Мујо: Ме боли к*...

 • Четврт Њутнов закон:
  Сељак остануе сељак без оглед на пројден пут!