Рамос

Рамос затропал на портите кај Св. Петар.
Св. Петар: Можеш да влезеш во рајот.
Рамос: Не, не, јас по топката дојдов!!!

Повеќе од ВицотекаСе враќа Зоки од трета смена по темната уличка кон дома. Гледа кон него доаѓа маж, но не се гледа кој е. Зоки си мисли... + повеќе

Долга листа од работи кои што мажите сакаат да ги слушаат, но за жал жените никогаш не ги кажуваат. Жена никогаш не би... + повеќе

Јапонец му се фали на Босанец: – Сакаш ли да ти покажам нешто јапонско? – Ајде, вика Босанецот. Јапонецот го фаќа и го... + повеќе

Жената го гледа мажот зел еден чекан и си кове шајка во главата. – Што ти е тебе бе, да не си полудел? Зошто си ја... + повеќе