Погрешен телефон

Мажи вежбаат во бодибилдинг клуб и ѕвони еден мобилен телефон.
Еден од мажите се јавува и вели:
- Ало.
- Драги ти ли си?
- Да, кажи.
- Вежбаш ли?
- Да.
- Јас сум во една продавница за кожни палта.
- Гледам едно прекрасно палто на попуст.
- Колку чини?
- 25.000 денари.
- Добро, купи го ама избери си и една чанта која ќе одговара со него.
Жената видела дека денес е нејзиниот ден и рекла:
- Драги, нели ти спомнав дека мама сака да дојде да живее со нас.
- Што велиш да ја поканиме еден месец пробно да живее и потоа ќе зборуваме.
- Добро, добро, но немој да бараш ништо повеќе.
- Нема, те сакам. Чао.
Мажот го затвара телефонот и прашува:
- Некој да не знае чиј е овој телефон???

Вицотека: 

Вицотека

 • Трпе оди на службен пат во Јапонија. Таму собира една Јапонка и цела вечер поминува со неа во хотелска соба а таа возбудено викала...
  -...

 • Плавуша среќава своја пријателка и низ разговорот ја прашува:
  - Разбрав дека си се вработила, каде?
  - Да, работам како улична...

 • Дете држи слива во рака и го прашува таткото:
  Тато каква боја се сливите?
  Темно сина.
  А зошто оваа е црвена?
  Затоа...

 • Полицаец се враќа порано од работа. Влегува дома и слуша чудни звуци од спалната. Влегува во спалната и ја гледа жена му како лежи гола во...