Германци на граница

Пет германци во Audi Quattro застанале на италијанска граница. Италијанскиот цариник ги застанува и им вели: “Илегално е да се возите петорица во Quattro.“
- Како тоа мислите илегално?, прашал германецот кој ја вози колата.
- Quattro значи четири, напоменува цариникот.
- Тоа е само името на колата човеку, одговорил германецот не можејќи да поверува што слуша. Еве и во документите видете: колата е дизајнирана за 5 патници.
- Еј, немој да мислите дека со тоа ќе ви прогледам низ прсти, одговорил италијанецот. Quattro е само за четворица. Вие сте петорица во автомобилот и го прекршувате законот!
- Германецот луто му викнал: Ти си идиот! Викни го веднаш твојот претпоставен. Сакам да разговарам со некого кој има повисоко ниво на интелигенција!
- Извинете, но тој нема да може да дојде.
Зафатен е со оние двајца што се возат во Фиат Уно.

Вицотека

 • Се среќаваат двајца пријатели:
  - Вчера имав едно мнооогу добро ново сексуално доживување!
  - Бев кај комшиката и нејзиниот сопруг...

 • Отишол некој човек на доктор и му вели: Докторе што да правам за да немам деца?
  Овој му вели: Еве ти кондом и стави го на пенисот....

 • Доаѓа плавуша во секс шоп:
  - Каде ви се вибраторите?
  - Тука, на овој ѕид.
  - Ууууу, може овој црвениов?
  - Госпоѓо, тоа...

 • Fata popunjava anketu.
  Ime: Fata Suljić
  Mesto rođenja: Kod kuće.
  Znak u horoskopu: Ovca.
  Koji automobil vozite: Muž...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА