Тепање

Го прашуваат малиот Трпе.
- Го сакаш тато?
- Не, он ме тепа!
- А мама, ја сакаш ли?
- Не, и мама ме тепа!
- Е па, тогаш, кого сакаш?
- Го сакам Реал Мадрид, он никого не тепа!

Вицотека

 • Еј , старецу – викнал ѓаволот
  -Кој си ти? прашал старецот
  -Јас сум ѓаволот...
  -Добро за тебе, штом си ѓавол..
  -Се...

 • Трпе си ја однел ќеркичката на работа. И кога се вратиле таа го прашува:
  - Тато, зошто твојата секретарка ја викаш кукла?
  Трпе...

 • Разговараат двајца пријатели:

  - Имаш ли Фејсбук?
  - Имам.
  - А мсн?
  - И тоа имам.
  - А Скајп имаш ли?
  - И...

 • Татоо, татоо, што е тоа Ноќ на вештерките....?
  - Тоа е исто како Денот на жените сине, само ноќе..!!!