Бокс

Ако вашата жена ве победува во тенис, менувајте го спортот,
но ако вашата жена ве победува во бокс менувајте ја жената

Вицотека: 

Вицотека

 • Во Охрид имаше закачено табла "Roms To Rent"
  "Роми За Издавање"
  Си замав еден за дома !

 • Влегува пијаница во кабина за исповедање во католичка црква, седнува и молчи. Молчи тој така неколку минути, па свештеникот поткашлува да го...

 • Баци се враќа во Шутка после долг престој во Франција и после добар секс Чае го прачува:
  Баци како се вика женската работа на Француски...

 • Како се пушта кумановац на девојку...
  - Срце ја што можу да ти обеќам никој неможе да ти купи!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА