Женска мастурбација

Како се вика женска мастурбација според Кама Сутра?
- Сама Кутра.

Повеќе од ВицотекаМажот ќе плати 2 евра наместо 1 евро за работа која му е потребна. Жената ќе плати 1 евро наместо 2 евра за работа која... + повеќе

Студент на ветерина полагал испит. На крај професорот му вика: - Слушај колега, ова до сега не ти беше баш најдобро,... + повеќе

Плавуша прв пат прави ручек и после 2-3 залчиња мажот прашува: - Драга а со што го полнеше крапот? - Како тоа мислиш... + повеќе

Човек влегува во аптека и му вели на аптекарот: - Имаш нешто против кашлање ? Аптекарот: - Немам ништо против ти само... + повеќе