Арсенал

Како Англичани ги учат децата да бројат?
- Ги носат на утакмици со Арсенал!

Вицотека: 

Вицотека

 • Маж се враќа од работа и ја фаќа жена си со љубовникот.
  Баммм!
  – Низ прозор без да проговори ни збор.
  Следниот ден пак ја...

 • Плавуша, црвенокоса и црнка работеле во продавница со шефица која секогаш си оди порано од работа.
  - Еј, ајде и ние да си оди порано...

 • Се качува стара баба во автобус и нема место кај да седне, гледа едно дете и му вели:
  - Ај синко стани да седнам ме болат нозете.....

 • Го фаќаат Столе при грабеж на банка и го носат на суд.
  Судијата:
  -Ако ги вратиш парите, ќе ти ја намалиме казната.
  Столе:...