Триатлон

Македонски триатлон:
Дигање - кредити
Пливање - во долгови
Прескокнување - рати

Триатлон Wikipedia

Повеќе од Вицотека7
Која е разликата помеѓу 10 кокошки и 3 плавуши? - 7

7-ТЕ ЧУДА НА КОМУНИЗМОТ 1. Секој беше вработен. 2. Иако секој беше вработен, никој ништо не работеше. 3. Иако никој... + повеќе

Ошел Ванче на доктур да се жали: - Доктуре, помаге, Стојна ич не ужива додека ја сексам! - Ех, Ванче Ванче, пробе малку... + повеќе

Мујо и Фата јадат ракчиња. Фата се ипрскала на фустанот и вика: - Уууу, изгледам како свиња! Мујо на тоа: - И плус си... + повеќе