Гулаб

Луѓето се како гулаби,
кога се на земја ти јадат од раце,
кога ќе полетаат ти серат на глава?

Вицотека

 • Тој: Дали ќе се омажиш за мене?
  Таа: Имаш ли стан?
  Тој: Не...
  Таа: Имаш ли BMW?
  Тој: Не...
  Таа: Зимаш ли плата...

 • Жената му вели на мажот:
  - На еден питач му дадов цела чинија супа и сто денари!
  - И тој ја изеде супата?
  - Да!
  - Е,...

 • - Hi, Where are you from?
  - Hi, I'm from Macedonia.
  - And you?
  - I'm from Germany.
  - Не сери бе?!
  - Жими мајка...

 • Игра Трпе покер со другарите и едно време:
  Трпано вари кафе, пак те ќарив!!!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА