Семафор

Кога преминуваш улица секогаш гледај во автомобилите.
- Семафорите никогаш не удираат човек!!!

Повеќе од ВицотекаВо Скопје гужва, сите коли стојат. На Трпе му чука некој на прозор. Овој отвора и прашува: - Друже што е работава? -... + повеќе

- Браво сине, ајде уште еден чекор, ајде уште еден и уште еден БРАВООООО - Женооо, донеси ја камерата! - Синот ни се... + повеќе

Влегува постара жена во месара во Охрид и му вика на продавачот: - Ноџина имате? Продавачот: Е не на ку*ов стојме!

Влегува импотентен Бугарин во аптека и му било срам да побара вијагра. - Имате нешто за секс? - Еве ви кондоми. - А бе... + повеќе