Трагедија

Лустерот ми се обеси,
а фрижидерот остана мртов ладен.

Вицотека: 

Вицотека

 • Лежи Црногорец на нудистичка плажа, го ставил шеширот на половиот орган, а врз шеширот лист:
  „Гледање 5 евра.“
  Поминале две секси...

 • Оди крадец во аптека и и вика на аптекарката:
  - Дај ми ги сите пари!
  Аптекарката му одговара:
  - Ако немаш рецепта, ништо не...

 • Учителката го прашува малиот Трпе кој е најкорисен четвороножец?
  - Креветот, учителке!

 • - Што е супротно од смејање?
  - Па професорке е*ање.
  Како бе е*ање срам да ти е!
  Па такој професорке, смејање е: ХА ХА ХА, а...