Дел

Отишла плавуша да купи лаптоп, влегува и вика:
- Сакам да купам лаптоп.
- Госпоѓо имаме Дел (Dell) лаптоп со ...
- Господине, не сакам дел, сакам цел лаптоп!

Повеќе од ВицотекаПред некое време беше силуваја едну жену и она ме тужи и на суд: Жена: - Залепи ме за ѕид! Ја: - Л'же, л'же! Жена: -... + повеќе

Оженет маж имал афера со неговата секретарка. Еден ден отишле во нејзиниот стан и воделе љубов цело попладне. Исцрпени... + повеќе

Трале: Трпано, каде е Трпе? Трпана: Умре, за време на војната го погодија со снајпер во кажипрстот! Трале: Е како бе во... + повеќе

Како се вика босанка која работи во книговодство? - Сабира. Како се вика босанка која зголемува? - Зумка. Како се вика... + повеќе