Пиштол

Што иде во Dacia како стандардна опрема???
- Пиштол во фиоката, кога ќе сфатиш какво срање си купил, да се убиеш.

Вицотека

 • Dama je otišla na odmor na Barbados. Po dolasku upoznaje crnca i poslije noci strasne ljubavi pita ga kako se zove.
  - Ne mogu da vam...

 • Тужител повикува сведок, баба од 80 години и ја прашува:
  - Госпоѓо Трпевска, дали ме познавате?
  - Како не те познавам господине...

 • На училиште децата учат за именки и пишување на голема буква, па едно од децата ја прашува:
  - Учителке именката к“р„ се пишува со...

 • Што е тоа интелектуалец?
  Тоа е индивидуа која поседува способност за размислување подолга од два часа за нешто што...