Вести

Вселенскиот брод Soyouner со кого NASA изгуби контакт во петокот,
пронајден е префарбан во скопската населба Шутка.

Вицотека

 • - Срце, дали е татко ти терорист?
  - Зашто?
  - Па ти си излегла бомба!

 • Трпе знаеш која е разлика помеѓу WC и Туш кабина:
  - Не знам!
  - А значи ти си тој!

 • Малиот Столе го прашува дедото:
  - Дедо, сакаш студентка да имаш за жена?
  - Е, абе кој не би сакал.
  - Па, што не ја запишеш...

 • Еден ден, додека дрвосечачот сечеше гранка од едно дрво над реката, неговата секира падна во водата. Кога заплака, се појави Господ и го...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА