Интернет

Зошто има штикла на компјутерот од плавуша?
- Сакала да влезе во интернетот.

Вицотека

 • Осуденик седнува на електрична столица, управителот го прашува:
  - Имаш ли последна желба?
  - Да, да ме држиш за рака!!!

 • Срце што би направила к’д би ја добија на Бинго?
  - Како што бе... Ќе ти зему пола паре и ќе те оставу!
  Муж вади 1000 денари......

 • Се расправаат маж и жена.
  Жената:
  Ти будало една сите пари ги трошиш на пијачка!
  Мажот:
  А ти мори смрдло 50 евра за...

 • Еден полицаец го брка малиот Трпе на улица. Го сретнува еден колега и му вели:
  - Зошто трчаш по малиот?
  - Ми рече: Пуши ми го во...