Идиоти

Што означува кратенката FBI?
- Facebook Idiots!

Вицотека

 • Што им паѓа на памет најчесто на наркоманите?
  - Фикс идеја.

 • Студент оди кај Професор и го моли за шестка:
  Студентот : Професоре дај пиши ми 6 да ја земам годинава, да не ме бутнат за еден испит....

 • Охрид е единствениот град во светот,
  каде езерото е побистро од градоначалникот!

 • Таткото го прашува малиот Трпе:
  - Ова ли е твоето школо?
  - Да, тато.
  - Ееее, и јас одев во истото школо пред 20 години....