Вирус

Што прави грчки вирус во компјутер?
- Менува имиња на фајлови и фолдери.

Вицотека

 • К’д доваѓаш дома у сред ноќ, жена ти те чека сс метлу у руке а ти гу прашуеш:
  - Чистиш или се спремаш да летиш негде?

 • 1981 година
  1. Принцот Чарлс се ожени
  2. Ливерпул стана европски шампион
  3....
 • Се среќаваат двајца пријатели по долго време и се прашуваат:
  - Ти, што правиш во животот?
  - Јас сум формацевт.
  - Аха, во...

 • Тато купи ми мачка.
  Нее! ќе сере по ќошиња.
  Тогаш купи ми тигар.
  Е тек тогаш ние ќе сереме по ќошиња.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА