Каде беше

Се враќа мрежен администратор дома по 2 дена и жена му го чека на врата:
- Ајде сега да ми објасниш каде беше и што правеше!
Човеков сиот расеан вели:
- Види драга, вчера требаше да се одржи состанок на работа и чекавме додека дојде делегација од странство. Откако заврши состанокот, доцна вечерта почна да врне силен дожд. Една колешка што работи како секретарка требаше да си оди дома и јас ја префрлив со кола. Пред нејзината зграда, штом тргнав дома предната десна гума ми пукна. Земав да ја поправам ама многу врнеше и секретарката ме покани да влезам кај нејзе да се напијам чај со рум додека не преврне. Штом преврна си реков да тргнам накај дома ама видов долу полиција и што да правам… Пиев алкохол и ќе ме казнат веднаш, си реков. Колешката ми понуди да преспијам кај нејзе, па затоа се враќам денес.
На сето тоа жената му одговара:
- Е да бе, ти мене ќе ме лажеш. Цела ноќ си ја останал во канцеларија на интернет идиот еден!

Вицотека

 • К’д доваѓаш дома у сред ноќ, миришеш на женски парфем и имаш кармин на кошуљу. Удараш гу жену ти по дупе и викашву:
  - Ајде срце, ти си...

 • Наставникот го прашува ученикот:
  - Ако треба да бираш меѓу пари и памет што би одбрал?!
  Ученикот одговорил:
  - Пари.
  ...

 • Си бил некој сиромав човек кој многу убаво цртал но неможел да каже „ц“.
  Еден ден дошле родителите на неговата девојка да го прашаат...

 • Срце што би направила к’д би ја добија на Бинго?
  - Како што бе... Ќе ти зему пола паре и ќе те оставу!
  Муж вади 1000 денари......

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА