Грижа

Ако мислиш дека никој во животот не се грижи за тебе,
само пробај да прескокнеш една рата од кредитот.

Вицотека

 • Како знаеш дека мажот ти е мртов?
  Сексот е на исто ниво, но можеш слободно да го земеш далечинскиот управувач.

 • - Шефе те барат надвор!
  - Не ми викај шефе бе!
  - Добро шефе!

 • Две плавуши разговараат:
  - Што сакаш син ти да биде кога ќе порасне?
  - Директор!
  - Зошто директор?
  - Да се расфрла со...

 • Radi plavuša u restoranu kao konobarica.
  Zazvoni telefon: 'Htio bih za večeras naručiti stol za osam osoba.'
  A plavuša će na to...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА