Жолт и келав

Две плавуши се допишуваат и едната и кажува како запознала некој дечко на интернет, а другава ја прашува:
- Ти прати слика?
- Да, после секоја реченица.
- И каков е?
- Жолт, келав, со црни очи и многу убава насмевка. :)

Вицотека

 • Господ: Што сакаш?
  Човек: Може нешто да те прашам?
  Господ: Кажи.
  Човек: Што значат за тебе милион години?
  Господ:...

 • Имам закажано со девојката во 7, сега е 8, ако не дојде до 9 во 10 ќе си одам...
  Па и јас имам свое ЈАС ?!

 • Поредил Хитлер евреи и им вика:
  - Денес ке имате игранка.
  Се избацува еден евреин:
  -А кој ќе свири ако може да знаеме?...

 • Седат Ивица и татко му на маса и му вели таткото на Ивица:
  - Синко, глуп си ко масава! (и тропа по неа)
  А на тоа синот станува и...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА