Трева

Зошто кравите пасат трева?
- Зошто немаат раце да ја смотаат!!!

Вицотека

 • Име?
  - Рамиз.
  Презиме?
  - Рамизи.
  Роден?
  - Да.
  Пол?
  - Северен пол
  Омилена боја?
  -...

 • Перо работи како чувар во Фабрика.
  Еден ден во фабриката доаѓа на посета претседателот на Македонија.
  Кога поминувале покрај Перо...

 • Што е интелектуалец:
  Индивидуа која има капацитет да размислува подолго од 2 часа за нешто што не е секс.

 • Се враќа синот од школо дома и му вика на татко му:
  - Тато, јас сум педер!
  Таткото:
  - Абе седни учи таму, педер бил ???