12 кат

Како програмер се качува на 12 кат со лифт?
- Притиска на 1-ви, притиска на 2-ри и бара кај е Enter

Вицотека

  • Мамо, мамо зошто ми ги извадивте бубрезите?!
    - Па срце мамино, баба зема голема пензија, не смееме да ја загубиме!

  • Проститутка плавуша се изнервирала после една година одкако станала проститутка,
    бидејки дознала дека другите проститутки земале пари...

  • Родителите го прашуваат малиот Трпе како му е во училиште со новата учителка.
    - Учителката ни е супер, згодничка е, убавка е, ама малку...

  • Трпе и неговиот пријател којшто пелтечи се качуваат на Кораб за да планинарат таму. Само што тргнале пријателот пробува да каже нешто:...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА