Тетрис

Си бил некој хакер.
Поминувал покрај градилиште и му паѓа цигла врз глава.
Хакерот :
- Аман бе од овој тетрис !!!

Вицотека

 • Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време?
  Тогаш би бил женско.

 • Жената во кревет збеснува.
  - Добро бе Цветко, колку ќе чекам да ти се дигне?
  - Извини драга се трудам, ама вечерва ниту една...

 • Што е храброст?
  Да му се посереш на комшијата пред врата, па да му заѕвониш и да му побараш тоалетна хартија.

 • Bračni par došao u neki luksuzan hotel, sednu u bar i vide jednu jako zgodnu devojku.
  Muž kaže:
  • Baš je zgodna ona tamo… samo,...