Вирус

Што прави Црногорски вирус во компјутерот?
- Ништо, само зазема простор!!!

Вицотека

 • Полицаец се враќа порано од работа. Влегува дома и слуша чудни звуци од спалната. Влегува во спалната и ја гледа жена му како лежи гола во...

 • Се враќа дома Трпе, и гледа Трпана гола легнала на креветот.
  - Трпано душо, што правиш гола на креветот?
  - Гледај бре Трпе, немам...

 • СЕКСУАЛНО ОПТЕРЕТЕН - човек чија дебела жена сака да биде над него.

  ПОВЕРЕЊЕ - кога ненајавен се враќаш дома од службен пат.

  ...

 • Брачен пар сака да купи замок. При разгледување на еден, го прашуваат сопственикот: Да нема случајно...