Лага

Најкористена лага во светот:
I have read and agree to the terms of use

Вицотека

 • Три сестри  15,16,18 години, се возеле во лифт и гледа најмалата бела материја на подот и вели:
  - Што е ова?...
 • Што можете да заклучите кога фрлате мачка и запалена светилка наземи?
  Дека мачката паѓа со брзината на светлината!

 • Касно после полноќ, ѕвони телефонот, а Трпе и вика на Трпана:
  - Јави се, ако е за мене, кажи не е тука!
  Трпана се јавува на...

 • Гледа цајкан банана на патот и си вели:
  Да му се сневиди, пак ќе паднам!