Риба

Мажот и го подметнува весникот под нос на жената
-Прочитај ја оваа статија за рибите, мила.
-Зошто? -Од нив би можела да научиш како се молчи.
-Прво ти од нив научи како се пие само вода!

Повеќе од ВицотекаШто е тоа интелектуалец? Тоа е индивидуа која поседува способност за размислување подолга од два часа за нешто што не... + повеќе

Доаѓа идниот зет и да ја запроси девојката кај таткото: Би сакал да се оженам за вашата ќерка, дали ќе ми дозволите?... + повеќе

Трале го прашува Трпе: • Не заборави дека ми должиш пари нели? • Не, никако, ќе се сеќавам до крајот на мојот живот!

Како да створите идеален маж? Со генетски инженеринг. Со вкрстување на вибратор и банкомат