Пред компјутер

Што прави циган пред компјутер?
- Чепка во Recycle Bin....

Вицотека

 • Google е толку интелигентен што веќе ништо не можеш да сокриеш од него.
  Вчера, на пример, пишувам: Барам работа во Македонија за 1500...

 • Доаѓа Јапонец во посета во Македонија и одат во обиколка на градот.
  Го гледаат Александар Македонски и!!!
  Македонецот:
  Ова...

 • Трпе ја прашува Трпана:
  - Ти си одела со некого пред мене?
  - Не бе Трпе, сите имаа коли!

 • Оглас во весник:
  Кој ќе ми најде жена со мираз од 100.000 евра, ќе му дадам 50.000 евра. И плус ќе му ја подарам и жената.