Youtube

Мене на свадба ќе ми свири групата Youtube,
нема песна батките што не ја знаат.

Вицотека: 

Вицотека

 • Наставничката го прашува Трпе:
  - Што е една баба?
  - Еднина.
  - А повеќе баби?
  - Старски дом.

 • Разговараат тројца човекојадци.
  Првиот:
  - Пред некој ден изедов еден Англичанец, слаб, исушен, тврд како ѓон.
  - Одвај го...

 • Пет германци во Audi Quattro застанале на италијанска граница. Италијанскиот цариник ги застанува и им вели: “Илегално е да се возите...

 • Се возел попот со кола и наишол на мртво магаре, земал телефонот и се јавил во полиција:
  Добар ден овде поп Трајан, сакам да ве...