Интернет порничи

Се сексаат Трпе и Трпана, кога Трпе на сред акција застанува, како да се смрзнал?
Трпана го прашува:
Трпе што ти стана добро ли си!!!!!
Трпе:
Чути Трпано ова е најголем тренд во интернет порничите се вика,
БУФЕРИНГ!!!!!

Вицотека

 • Полицаец во сообраќајна контрола запира возило и на возачот му вели:
  - Господине, вашите документи ве молам.
  Овој му дава возачка...

 • - Абе, можеш да имаш секс?
  - Да чукнам во дрво, можам.
  - Абе и јас можам да чукнам во дрво, ама дали можеш да имаш секс?

 • Трпе и Трпана се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по пократкиот пат, преку гробишта.
  Само што влегле на гробишта, слушаат...

 • Градоначалникот на општината требало да одржи говор на прослава по повод 15 годишнината од службата на општинскиот свештеник.
  Бидејќи...