Multiple Items

Иранскиот претседател седи пред компјутерот во собата на нуклеарно ракетниот центар,
на мониторот гледа седница на Америчкиот конгрес со натпис:

Multiple Items

Are you sure you want to move 435 items to the Recycle Bin?
YES NO

Повеќе од ВицотекаЈа прашала Трпана својата мајка: - Мамо, може ли да одам со Трпе во кино? - А кој филм ќе го гледате? - Некој хорор. -... + повеќе

Цветко збори на телефон: - Ало! Здраво! Со кого зборувам? -Со продавницата за кондури. -Извинете сум го згрешил бројот... + повеќе

– Од кога си немал секс? – Што ден е денеска? – Недела. – Од јануари!?!

Наградна игра во маркет за техника. Ако купите шпорет модел DE Lux од 39,999.00 денари, во релната ќе најдете една... + повеќе