Балада за Компјутерот

Компјутеру машино добра
опасна си ко кобра.
Кога пецнеш заведуваш
и во соба со тебе затвораш.

Компјутеру машино моја
да ти ја ебам мамата твоја.
Од мене направи изрод гаден
за твоите програми вечно гладен.

Сегде јас монитор гледам
сегде верно јас те следам.
Јас сум сега твој роб
везден пишувам изворен код.

За другари време немам
нова програма јас спремам.
Како може да сум таков труп?
Како може да сум толку глуп?

За нормален муабет зборови немам
како некој да ми ги земал,
но за тебе штом се збори
мене душата ми гори.

Машино одвратна ти ме плени
ме одалечи од сите жени.
На рам и хард јас се палам
наместо девојчиња да галам.

Пред тебе многу време чмаам
и сега за тоа се каам.
Со тебе многу време губам
да те откачам се трудам.

Доста со тебе јас се бафтам
најарно е секира да ти акнам.
Најдобро е да те скршам
со другарството наше јас да свршам.

Морам да ти ставам крај
да видам малку што е рај.
Да престанам да компајлирам
малку душа да си смирам.

Да видам малку подруг свет
да видам птица во слободен лет.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаTрпе лежи во кревет после секс, пуши цигара и се загледува во една слика на ѕидот. - Кој ти е оној ма на ѕидот - маж... + повеќе

Си оде дома Иван со сино око и мајка му го питува: - Абе Иване нели ти кажах пред да почнаш да се тепаш да броош до 10... + повеќе

Једног дана Мујо ће свом шефу: - Шефе, чуо сам да ако одеш на Мјесец и вратиш свој сат уназад можеш се подмладити за... + повеќе

Наставничката ги прашува децата: - Деца, зошто сега во Америка е ладно? Малиот Трпе дига рака и вика: - Затоа што... + повеќе