Вид

Што вика програмер кога ќе му ослабе видот?
- Слаба ми е графичката

Вицотека

 • Учителката го прашала мали Џокица:
  - Ако на една гранка има 10 врапчиња, а ловецот отепал едно,колку ќе останат?
  - 9 учителке!...

 • Го пратила Станка сопругот Перо да и купи тампони. Перо влегол во една продавница и ја прашува продавачката каде им стојат тампоните.
  ...

 • Кога Чак Норис јаде кикирики,
  он точно знае која е Кики а кој е Рики!

 • - Како ќе познаеш дека плавуша возела кола?
  - Има кондом на мењачот.