Интернет

Знаеш, постои живот и надвор од интернетот!
- Стварно? Дај ми линк!!!

Повеќе од ВицотекаРазговараат двајца пријатели. - Жена ми има многу лоша навика, секоја вечер се буди во 2 часот. - И што прави? - Па, ме... + повеќе

Плавуша прв пат прави ручек и после 2-3 залчиња мажот прашува: - Драга а со што го полнеше крапот? - Како тоа мислиш... + повеќе

Ало насмевни се

Некој човек отишол кај голем мудрец. Чекал, чекал, чекал пред куќичката на мудерцот и конечно дошол на ред - влегол,... + повеќе