Поправка на автомобил

Како компјутерџија поправа автомобил?
- Излага од него и повторно влегува!!!

Вицотека: 

Вицотека

  • Маж се прибира дома после средба со швалерката. Целиот мириса на парфемот на швалерката и за да се маскира малку поминал...
  • Што е предигра?
    Отворање порно слики, милиметар по милиметар во времето кога брзината на интернетот беше 3kb во секунда.

  • Му подариле на еден македонски мафијаш златен Ролекс.
    Кога му го врачиле подарокот, тој го бендисал, но рекол дека не го разбира....

  • Еден ден Мали Ѓокица скршил прозор во училиштето, додека траел одмор. Завришил одморот влегува учителката и прашува кој го скрши прозорецот....