Компјутерска Поддршка

 • Сервисер: Каков компјутер имате? 
  Корисник: Бел...
 • Корисник: Добар ден, јас сум Зоран, неможам да штампам.Секогаш кога ќе пробам ми се појавува порака "Штампачот не е пронајден". Дури и го подигнав штампачот и го ставив пред мониторот, но компјутерот сеуште вика дека неможе да го најде...
 • Корисник: Имам огромен проблем. Еден мој колега ми постави скринсејвер на мојот компјутер, но секогаш кога ќе го помрднам глувчето го снемува!
 • Корисник: Мојата тастатура не работи воопшто.

Сервисер: Да ли сте сигурен дека е поврзана со компјутерот?

Корисник: Не. Неможам да ја видам задната страна од компјутерот.

Сервисер: Подигнете ја тастатурата и направете 10 чекори наназад.

Корисник: OK

Сервисер: Дали тастатурата ве пратеше додека одевте наназад?

Корисник: Да.

Сервисер: Тоа значи дека тастатурата не е приклучена. Има ли таму уште една тастатура?

Корисник: Да, има уште една. - Аааа...оваа работи!

 • Корисник: Имам проблем со штампањето на црвена боја...

Сервисер: Дали имате штампач во боја?
Корисник: Не.

Вицотека: 

Вицотека

 • Полицијата ги уапсила сите проститутки во градот.
  Бидејќи немало место во станицата, ги наредиле да чекаат надвор.
  Поминала една...

 • Девојка се заљубува и ја прашува својата баба:
  Бабо .. што е љубов ? Дали е тоа кога на саканиот све би му дала, срце, нежност, душа,...

 • Се жали Трпе:
  - Таман дедо ми отвори профил на фејсбук, Свети Петар го додаде за пријател.

 • Dodje muž kuči pijan. Žena mu opali šamar i kaže:
  - Hoceš li još piti?
  Muž čuti.
  Žena mu ponovo opali šamar i vikne:...